miércoles, 9 de marzo de 2011

Crecer bajo tu sombra, Libro solidario.

     
        A finales del año 2011, se destinará el  4% de las ventas de Crecer bajo tu sombra a la asociación Ariadna.
       Ariadna és una associació de pares, mares, tutors i tutores de persones amb discapacitat intel·lectual, que va ser creada l’any 1994. Està  ubicada al Districte de Les Corts, de Barcelona, i la seva finalitat principal és la defensa dels drets i  la millora de la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, principalment a través de la creació i la gestió d’equipaments i serveis especialitzats.
L’Associació va ser declarada d’Utilitat Pública pel Ministeri de l’Interior, l’any 2004.
Actualment la nostra activitat principal és la gestió de Centre Ocupacional Ariadna, que presta atenció diürna a persones adultes amb discapacitat intel·lectual, que per les seves especials dificultats no poden incorporar-se en el mercat de treball ordinari o protegit. El centre  presta un servei d'integració de tipus rehabilitador i d'ajustament personal i social, amb el propòsit de millorar al màxim l'autonomia i habilitats de les persones ateses, per tal  d’aconseguir la màxima integració personal i social dels seus usuaris i usuàries.

Projectes:
-       Adaptació del vehicle de l’entitat per al transport de persones usuàries de cadira de rodes:
Amb la finalitat d’oferir un servei de major qualitat i fer-lo més  accessible a totes les persones, es vol dotar el vehicle de que disposa la nostra l’entitat dels elements necessaris per al transport de persones usuàries de cadira de rodes.

-       Creació d’una llar -residència per a persones amb discapacitat intel·lectual al Districte de Les Corts:
Ja fa alguns anys que s’ha detectat una creixent necessitat  i una important manca de recursos especialitzats en l’àmbit residencial,  a tot Catalunya i especialment a la ciutat de Barcelona. És per això que la nostra entitat va iniciar aquest projecte.
Després d’un intens treball, en col·laboració amb la Federació Plataforma d’Entitats de Persones amb Discapacitat del Districte de Les Corts, en el disseny del projecte i la seva presentació davant les administracions públiques; finalment es va aconseguir la cessió d’uns terrenys per part de l’Ajuntament, d’aproximadament 1500 m2, en la confluència dels carrers Anglesola, Europa i Doctor Ibáñez,  per a la ubicació de l’establiment, que comptarà amb 24 places. També s’aconseguí el compromís de col·laboració econòmica per part de la Generalitat de Catalunya, tant per a la inversió inicial com per al manteniment del servei. Caldrà també, però, una important aportació per part de l’entitat per tal de poder fer realitat el projecte.

Si voleu col·laborar, podeu fer aportacions al compte:
2100-0922-27-0200100434

Gracias.

 

6 comentarios:

  1. Edna, hago memoria y recuerdo la cantidad de campañas solidarias que has hecho:
    Venta de pañuelos para los niños con Cardiopatía congénitas, gorras para los niños enfermos de cáncer, banco de los alimentos, recuerdo que pusiste el instituto patas arribas con la cantidad de alimentos que conseguiste recoger.
    ¡Ah¡ Se me olvidabas, ¿ recuerdas “Piruletas por Haití”?
    Seguro que se me olvidan más campañas solidarias.
    ¡Ojala¡ que vendas muchos libros y puedas entregar una gran cantidad a esta asociación de personas discapacitadas.
    Felicidades por tus iniciativas.

    ResponderEliminar
  2. Anónimo, aunque no pongas tu nombre, se que eres compañero/a mio.

    Preparate por que en mayo va una jornada de recogida de material escolar para niños de una ONG del Raval,jajajaj

    ResponderEliminar
  3. La buenas personas son solidarias.

    ResponderEliminar
  4. "Siembra buenas acciones y recogerás satisfacciones

    ResponderEliminar
  5. Me encanta ser solidária. Me hace sentir bien. A ver cuando montamos otra campaña en el insti.

    ResponderEliminar
  6. La caridad es humillante porque se ejerce verticalmente y desde arriba; la solidaridad es horizontal e implica respeto mutuo.

    Eduardo Galeano

    ResponderEliminar