miércoles, 16 de enero de 2013

Taps de plàstic per l’ Agustín”.


Comenem  una nova campanya  de solidaritat, en aquesta ocasió, es tracta d’ajudar a un nen de Vallirana, es diu Agustín i té 7 anys. Està afectat de seqüeles greus per una meningitis i sèpsia pneumocòccica que va tenir als 14 mesos d'edat.




Actualment no camina, no parla, té crisis epilèptiques diàries i depèn del seus pares  les 24 hores del dia.
Els pares han  visitat a molts especialistes i han provat infinitat de tractaments sense obtenir cap resultat. Tot el que han aconseguit fins ara ha estat fruit de les teràpies que fan, entre elles: fisioteràpia, logopèdia, equinoteràpia, piscina, reflexologia, etc.

Durant el mes de novembre, van anar a veure a un equip de metges i rehabilitadores que van valorar a l’Agustín, després de gairebé dues hores d'exploració, els van dir que havien moltes possibilitats de millorar la seva qualitat de vida, controlar l'epilèpsia i que si treballen dur, era  possible que el seu fill pogués tornar a caminar.

El tractament és llarg i costós i no tenen recursos suficients. Aquest és el motiu pel qual  van començar aquesta recollida de taps, campanya que estan fent ells mateixos, amb l'ajut de familiars, veïns i amics.
Tenen molta il•lusió i esperança i esperen  aconseguir aviat el seu  objectiu per fer-li el tractament.

La nostra campanya consistirà en recollir taps de plàstic. No solament els taps de les ampolles sinó també altres com per exemple el tub de les pistoles de plàstic dels neteja vidres, porta lentilles, les tapes de plàstic de les cremes, mascaretes, caputxons dels bolígrafs, taps de les pastes de dents,  gots dosificadors de xarops, taps de xampú i gel de bany, tapes de pots d'espècies, etc.

La campanya serà des del 28 de gener fins al 8 de febrer. Si vols colaborar, possat en contacte amb mi, T’asseguro que val la pena ajudar a l’Agustín.
Moltes gracies.




2 comentarios:


  1. Quiero que entendáis lo que he escrito,os cuento que Agustín, es un niño que a los pocos meses de nacer, tuvo meningitis, complicada con otro problemas y ahora padece grandes secuelas.
    Sus padres después de muchos camino recorrido, han encontrado un médico que puede conseguir que mejore la calidad de vida de agustín.
    El problema como siempre es económico.
    Pues bien, nosotros, entre muchas otras personas queremos ayudar, y estamos preparando una campaña de recogida de tapones.
    He hablado con el padre, y me ha emocionado lo ilusionado que esta con esta nueva puerta que se le abre a Agustín.
    Y más o menos esto es lo que explico en el articulo.
    Perdonarme los que no entendéis catalán.Un beso

    ResponderEliminar
  2. ¡Es fantástica la labor de solidaridad que haces!Mucha suerte.

    ResponderEliminar